TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
5000 de lucruri uimitoare (despre orice)
5000 de lucruri uimitoare 5000 de lucruri uimitoare
National Geographic

Fără îndoială, trăim una dintre cele mai propice perioade pentru libertatea informaţiei. Fie că ai întrebări legate de istoria Chinei sau principiile fizicii cuantice, de creşterea albinelor sau   tehnica cinematografică, răspunsul se află, de cele mai multe ori, la distanţă de câteva click-uri. Prin  ploaia aceasta de cunoştinţe din ce în ce mai abundente şi, inevitabil, din ce în ce mai dezorganizate,  e dificil să selectăm şi să organizăm lucrurile pe care am vrea să le ştim sau cele pe care ne-am dori să le afle copiii noştri.

            De aceea, orice publicaţie care îşi propune să facă acest lucru mi se pare o iniţiativă lăudabilă şi un lucru care merită încurajat. Vă propun una dintre aceste enciclopedii, marca National Geographic, care adună în paginile sale 5000 de informaţii pe 114 teme mai largi sau mai înguste, care merg de la culturile antice, la fun-facts despre ciocolată sau cultura eco. Textele scurte şi concise dispuse într-o manieră aerisită alternează cu liste de informaţii, făcând din 5000 de lucruri uimitoare (despre orice) un instrument excelent atât pentru copiii lipsiţi de răbdare, cât şi pentru adulţii care nu agreează formatul clasic de enciclopedie. 

Comentarii

comments powered by Disqus

ARTICOLE SIMILARE

Soţii şi concubine Soţii şi concubine Soţii şi concubine Su Tong
Femeile din lumea pe care o dezvăluie Su Tong în cele câteva povestiri care...
Un fel de basm Un fel de basm Un fel de basm Graham Joyce
Asemenea lui Vlad Zver, şi eu am rămas puţin contrariată de acest roman. Autorul...
Căzând în gol Căzând în gol Căzând în gol Joe Simpson
Fiecare experienţă pe munte este diferită, fie că vorbim de membrii aceleiaşi...
Aventura gărgăriţei Suzette Aventura gărgăriței Suzette Aventura gărgăriței Suzette Quentin Gréban
Nu este uşor să fii mic. În primul rând că eşti greu de observat şi te...
Pisica pierdută Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS Caroline Paul
Wendy locuieşte împreună cu prietena ei Caroline într-un cartier de case...