TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copenhaga 978-606-8050-25-6
Copenhaga
Vezi
galerie

Copenhaga

de Dana Ciolcă

Titlu apărut în colecția Călător pe Mapamond la Ad Libri

Id: #237266

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Noua serie Călător pe mapamond este realizată în totalitate de echipă editurii Ad Libri – editura cu o prezență îndelungată pe piață cărții de turism din România. Fotografi profesioniști și redactori cu experiență au găsit cea mai potrivită formulă pentru un ghid complet, cu informații numeroase, aduse la zi și verificate pe teren, ilustrații atrăgătoare, sfaturi practice și recomandări.

 

Ghidul turistic Copenhaga, din colecția Călător pe mapamond, prezintă cea mai cosmopolită capitală din țările scandinave, un oraș plin de viață, care investește deopotrivă în confortul locuitorilor săi și în artă și cultură.


Întâlnirea cu Copenhaga va fi, probabil, pentru cei mai mulți o surpriză, deoarece capitala Danemarcei nu are monumentalitatea altor foste capitale imperiale și nici efervescența acestora. Este un oraș la scară umană, atât ca dimensiuni, cât și ca organizare, un oraș unde circulă mai multe biciclete decât mașini și unde este o plăcere să fii pieton, pentru că există o mulțime de străzi și piețe pietonale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dana Ciolcă

Fotograf: Florin Andreescu

Ilustrator: Radu David

Data apariției: 2013

ISBN: 978-606-8050-25-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,3x21 cm

Hârtie: Lux

Editura: Ad Libri