TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Frumosul sex al bărbaţilor IP-FLE-FRUSAB-10-N-001
Frumosul sex al bărbaţilor
Vezi
galerie

Frumosul sex al bărbaţilor

de Florence Enhuel

Titlu apărut în colecția Phaius la IBU Publishing

Id: #227692

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O carte despre femeile care deschid ochii cu adevărat și despre bărbații care se lasă priviți. O carte puternică, senzuală și sexuală. Frumosul sex al bărbaților este un eseu personal în care eseista franțuzoaică, Florence Ehnuel, combină confesiunea cu reflexia filozofică asupra sexualității și care, fără spectacolul vulgarității sau al provocărilor facile, ne face să reflectăm asupra felului în care femeile se raportează la corpul și sexul masculin și ce loc au, în acest raport, privirea, fantasma și fidelitatea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florence Enhuel

Traducător: Miruna Ion

Data apariției: martie 2010

Titlu original: Le beau sexe des hommes

ISBN: 978-606-92284-1-8

EAN-13: 9786069228418

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 140

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: IBU Publishing

Teme: sexualitate

 

Opinii editoriale

"M-am întrebat multă vreme de ce anume îmi plac bărbaţii, din moment ce numai corpul unei femei mi se părea că ar putea fi considerat frumos. Unii dintre ei mă atrăgeau – mai ales chipul, ţinuta, cuvintele sau laudele lor la adresa mea –, însă nici unul nu reuşea să-mi distrugă această prejudecată: eram convinsă că numai atracţia pentru corpul unei femei se poate cu adevărat justifica.

Însă când am ajuns în pragul vârstei de treizeci şi cinci de ani, împrejurările au făcut ca în mine să se nască o nouă poftă de întâlniri amoroase şi de exploarare a sexualităţii. M-a cuprins atunci o admiraţie care nu s-a stins încă şi pe care îmi doresc s-o cultiv. Admiraţie care a devenit una dintre bucuriile vieţii mele. Despre acest sentiment de uimire, apariţia lui întârziată, evoluţia sa treptată, dar şi despre legitimitatea lui aş vrea să vă povestesc în această carte. "

Florence Ehnuel
Florence Enhuel
Florence Enhuel
Autor

Florence Enhuel este absolventă de Ecole Normale Supérieure, licențiată în filos...

vezi autor