TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Procesul decizional managerial în sfera educaţională AS-IPM-PDMNSE-11-N-001
Procesul decizional managerial în sfera educaţională
Vezi
galerie

Procesul decizional managerial în sfera educaţională

de Ionel Papuc, Monica Albu, Nicolae Jurcău

Titlu apărut în colecția Psihologul expert la ASCR

Id: #231052

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea tratează aspecte legate de teoria deciziei şi de management. Ea încearcă să dea răspuns unor întrebări precum: Ce este decizia? Ce tipuri de decizii există şi ce avantaje şi dezavantaje prezintă acestea? Care sunt etapele actului decizional? Cum poate fi îmbunătăţit procesul decizional în cazul managerilor?
Este prezentat un model de selecţie a managerilor de nivel intermediar din organizaţiile universitare, care ţine cont atât de unele dimensiuni de personalitate, cât şi de modul de luare a deciziilor. Noutatea modelului este dată de faptul că foloseşte instrumente psihologice cu largă aplicabilitate care nu au mai fost utilizate în domeniul educaţional: Fişa de evaluare a calităţilor manageriale, CPI, ACL şi LBDQ-XII. 
Cartea se adresează tuturor celor care sunt interesaţi de problema deciziei, în general, şi a actului decizional la manageri, în particular, precum şi persoanelor preocupate de selecţia profesională a managerilor: psihologi, specialişti în managementul resurselor umane, studenţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ionel Papuc, Monica Albu, Nicolae Jurcău

Data apariției: 2011

ISBN: 978-606-8244-15-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 238

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR