TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
A doua curbă PU-CHH-A000DC-16-N-001
A doua curbă
Vezi
galerie

A doua curbă

de Charles Handy

Id: #246422

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Charles Handy este unul dintre giganții gândirii contemporane.  În A doua curbă, autorul analizează trendurile actuale ale capitalismului și se întreabă dacă este un sistem sustenabil. În plus, aduce în discuție regândirea rolurilor pe care le avem în viață – ca studenți, părinți, lucrători și alegători – și care ar trebui să fie obiectivele unei societăți ideale a viitorului. Provocator și atent ca întotdeauna, el așterne pe hârtie întrebările pe care ar trebui să ni le punem cu toții și ne indică direcția unora dintre răspunsuri. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Charles Handy

Traducător: Diana Dorobanțu

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-722-216-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Ca manifest al unui om de stânga orientat către viitor, A doua curbă reuşeşte să direcţioneze cu succes energia şi entuziasmul generaţiei tinere, în care Handy îşi pune mare speranţă... Pe parcursul deceniilor, previziunile lui Handy i-au câştigat dreptul de a-și expune părerile despre diverse subiecte şi, având în vedere istoricul său, nu-ţi doreşti să i te împotrivești atunci când se vor îndeplini unele dintre cele mai radicale idei ale sale. 


Financial Times

Blând, dar incisiv... În cele peste douăsprezece cărţi scrise, Handy şi-a construit reputaţia de observator fin al universului muncii şi al vieţii organizaţionale... Vocea sa este o prezenţă liniştitoare, care ne stârnește interesul. 
Ar trebui să continuăm să o ascultăm. 


Management Today

Puternică și originală... Este imposibil să nu fii impresionat și puțin descurajat de atât de multă energie și înțelepciune. 


Irish Independent