TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
NATO- EU. A Smarter Collaboration TR-GAH-NAEASC-14-N-001
NATO- EU. A Smarter Collaboration
Vezi
galerie

NATO- EU. A Smarter Collaboration

de Gabriela-Cornelia Horoșanu

Id: #235327

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Volumul cuprinde o abordare complexă a strategiei de planificare a capabilităților pentru noi tipuri de misiuni, prin explorarea noilor tipuri de amenințări la adresa securității și a noilor politici în domeniu.

De asemenea, pe baza studiilor de caz ale misiunilor NATO și UE din Kosovo și Afganistan, se identifică bune practici, erori de planificare, precum și proceduri de colaborare între cele două organizații.

Scenariile și soluțiile propuse pentru optimizarea planificării capabilităților reflectă experiența acumulată de autoare în perioada în care a activat la Cartierul General al NATO, în calitate de consultant în Divizia de Provocări Emergente la adresa Securității.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela-Cornelia Horoșanu

Data apariției: iunie 2014

ISBN: 978-606-8571-41-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 194

Limbă: Engleză

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tritonic

 

Opinii editoriale

„The study has a „high level of ambition” and introduces a broad range of NATO and EU policies for the development of necessary operational capabilities and the improvement of in theatre, concerted collaboration between the two security and defence organisations.

Ms Horosanu achieved successfully all her ambitious research goals and I invite the readers to discover for themselves a book that is equally instructive and educative.”

Ioan Mircea Pașcu
Gabriela-Cornelia Horoșanu
Gabriela-Cornelia Horoșanu
Autor

Dr. Gabriela-Cornelia Horoșanu este expert în relații internaționale - cu un doc...

vezi autor