TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihopedagogie specială. Modele de evaluare și intervenție PO-ADR-PSMDEI-15-N-001
Psihopedagogie specială. Modele de evaluare și intervenție
Vezi
galerie

Psihopedagogie specială. Modele de evaluare și intervenție

Titlu apărut în colecția Științele educației la Polirom

Id: #240761

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sinteza a celor mai noi studii în domeniu, volumul abordeaza diferitele aspecte ale psihopedagogiei speciale, urmarind educatia, terapia si reabilitarea persoanelor cu nevoi speciale în cadrul institutiilor specializate.

Sînt prezentate tipurile de dizabilitati, sindroame si tulburari specifice, terapii multidisciplinare si tehnici de coping, elemente de dezvoltare curriculara si programe de interventie timpurie, sisteme de comunicare si servicii de consiliere.

Metodele de recuperare propuse au la baza cele mai recente descoperiri din domeniile geneticii umane, neurostiintelor si neuropsihologiei, dar si din ariile psihopedagogiei speciale, psihologiei dezvoltarii, ergonomiei si tehnologiilor informatice de acces. Pentru o mai buna întelegere a conceptelor expuse, în volum au fost incluse studii de caz si exemple practice, precum si un glosar de termeni.

Psihopedagogie speciala acopera întreaga tematica a domeniului, putînd fi utilizat cu succes atît de studentii de la facultatile de psihologie si stiinte ale educatiei, cît si de profesori, psihologi sau psihoterapeuti.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Adrian Roșan

Data apariției: februarie 2015

ISBN: 978-973-46-4963-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 576

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: terapie