TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Semiologie medicală pentru asistenţi medicali 978-606-587-012-3
Semiologie medicală pentru asistenţi medicali
Vezi
galerie

Semiologie medicală pentru asistenţi medicali

de Mihaela Vasile, Monica Moldoveanu

Id: #211864

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Semiologia este piatra fundamentală a diagnosticului. Informaţiile anamnestice orientează, datele clinice fundamentează, iar datele de laborator confirmă diagnosticul. 

Cursul de semiologie medicală îşi propune să înarmeze asistentul medical cu metode şi tehnici de examinare a pacientului şi, în acelaşi timp, cu mijloace şi căi de a descoperi semnele şi simptomele şi a le interpreta în mod corespunzător cu scopul de a aprecia corect şi rapid diagnosticul clinic pentru a interveni eficient în sprijinul redobândirii/ameliorării sănătăţii pacientului. Este structurat în trei capitole: (1) Utilizarea terminologiei medicale în efectuarea anamnezei; (2) Modificările observate de asistenta medicală la inspecţia generală şi (3) Manifestări cauzate de diferite afecţiuni. La sfârşit, există o secţiune de teste pentru evaluarea cunoştinţelor. 

Datorită nevoii permanente de cunoaştere şi perfecţionare a asistentului medical, ca şi a tuturor profesioniştilor din domeniul sănătăţii, această carte este extrem de utilă elevilor şcolilor sanitare postliceale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihaela Vasile, Monica Moldoveanu

Data apariției: septembrie 2011

ISBN: 978-606-587-012-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All