TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Spectroscopia Raman şi SERS cu aplicaţii în biologie şi medicină CC-SPT-SRISCA-11-N-001
Spectroscopia Raman şi SERS cu aplicaţii în biologie şi medicină
Vezi
galerie

Spectroscopia Raman şi SERS cu aplicaţii în biologie şi medicină

de Traian Iliescu, Simona Pînzaru

Titlu apărut în colecția Ştiinţă şi Tehnică la Casa Cărţii de Ştiinţă

Id: #230744

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea abordează un domeniu extrem de actual şi cu o perspectivă certă de dezvoltare din arsenalul tehnicilor de structură. Se umple un gol în literatura de specialitate română, furnizând cititorului avizat cele mai noi date privind tehnica RAMAN şi SERS.

Autorii tratează spectrele RAMAN şi SERS ale aminoacizilor, proteinelor, bazelor purinice şi pirimidinice, acizilor nucleici, precum şi aplicaţiile directe ale acestor tehnici în investigarea mediilor biologice în scop de diagnosticare.

Profesionişti consacraţi ai domeniului, cunoscuţi şi recunoscuţi de comunitatea şiinţifică naţională şi internaţională, autorii se bazează în elaborarea lucrării şi pe rezultatele obţinute şi validate în activitatea proprie de cercetare.

Această monografie se adresează unui cerc larg de specialişti: fizicieni, biofizicieni, biologi, biochimişti şi medici, cercetarea interdisciplinară fiind astăzi un domeniu cu largi perspective de dezvoltare.

Materialul este prezentat într-o formă didactică accesibilă, astfel încât el poate sevi şi pentru a iniţia în tainele spectroscopiei RAMAN clasice şi a diferitelor ei variante moderne pe doctoranzii şi chiar studenţii din domeniile mai sus menţionate.

Este remarcabil efortul şi succesul autorilor, care la bază sunt fizicieni, în manipularea termenilor de specialitate din domeniul biologiei şi medicinei şi în înţelegerea structurilor biologice şi a fenomenelor biofizice şi biochimice complexe.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Traian Iliescu, Simona Pînzaru

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-133-887-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 100

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa Cărţii de Ştiinţă