TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Universul într-o coajă de nucă HU-STH-UNNCDN-04-N-001
Universul într-o coajă de nucă
Vezi
galerie

Universul într-o coajă de nucă

de Stephen Hawking

Titlu apărut în colecția Paşi peste graniţe la Humanitas

Id: #202344

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Stephen Hawking, unul dintre cei mai influenți gânditori contemporani, e cunoscut nu numai pentru ideile sale îndrăznețe, dar și pentru modul clar și plin de spirit în care știe să le exprime. Universul într-o coajă de nucă ne poartă către frontierele fizicii actuale, acolo unde realitatea e deseori mai stranie decât ficțiunea, pentru a explica publicului larg principiile care guvernează universul. Peisajul e fantastic: particule, suprafețe și corzi se mișcă în unsprezece dimensiuni, găurile negre se evaporă și dispar, luând cu ele taina lor, iar sămânța din care s-a născut universul e o infimă coajă de nucă. Perspectivele pe care Hawking le deschide sunt și ele fabuloase: călătoria în timp, viitorul unei omeniri dominate de inteligența artificială, soarta finală a universului.

 

Universul într-o coajă de nucă, publicată pentru prima dată în Anglia și Statele Unite în 2001, continuă celebrul bestseller Scurtă istorie a timpului și se adresează publicului larg, preocupat de nașterea și soarta universului și a omului, având, în plus, o extrem de bogată, elegantă și sugestiva componentă grafică, ce o face să arate ca un adevărat album de artă. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stephen Hawking

Traducător: Gheorghe Stratan, Anca Vișinescu, Ovidiu Ţânţăreanu

Data apariției: 2004

Titlu original: The Universe in a Nutshell

ISBN: 9789735054335

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 220

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x25 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Humanitas

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Îmi place astronomia pentru că mă face să visez la alte planete şi stele chiar dacă ştiu că nu voi ajunge niciodată la ele. În infinitatea cosmosului se întâmplă mai multe lucruri decât ați crede şi s......“

citește mai mult
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Autor

Stephen Hawking s-a născut pe 8 ianuarie 1942, exact în ziua când se împlineau t...

vezi autor