TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Quando ne vorbeste (Vol. I) FY-CAH-QUNVVI-07-N-001
Quando ne vorbeste (Vol. I)
Vezi
galerie

Quando ne vorbeste (Vol. I)

de Carrie Hart

Id: #228088

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Quado este un spirit care nu a ales niciodată să ia o formă fizică. El răspunde întrebărilor pe care cititorii i le pun prin Carrie Hart.

Mesajele sunt primite de Carrie Hart, care ne spune: „Nu îl văd pe Quado. Când primesc mesajele, văd imaginile din mesaj, asemeni unui drum care se întinde în faţă. Singura imagine pe care am avut-o cu Quado este o minge strălucitoare de energie, care s-a aplecat ca să mă salute. Ceea ce simt este o prezenţă masculină iubitoare, protectoare, cu simţul umorului – o anumită lumină şi bucurie în această iubire.”

Iar Quado spune despre el însuşi: „Sunt o entitate spirituală... Exist sub formă de energie şi sunt disponibil pentru fiecare dintre voi, în orice moment în care aţi avea nevoie de ajutor sau de îndrumare. Ca spirit, sunt capabil să fiu simultan peste tot, iar existenţa mea aici, în acest plan fizic, în această formă materializată parţial, are pur şi simplu rolul să te ajute – să te ajute să te regăseşti pe tine însuţi, să te ajute să recunoşti iubirea, bucuria şi pacea care există aici pentru tine... Ştiu că viaţa ta este grea. Ştiu că te lupţi şi îmi doresc să te deschid către minunile vieţii şi să te fac să-ţi priveşti această viaţă fizică, această desfăşurare temporală, ca pe o aventură, ca pe ceva care ar trebui îmbrăţişat cu însufleţire, cu bucurie, cu vitalitate. ... Te îndemn să te umpli cu iubire şi cu atenţie – şi să îmbrăţişezi pe deplin viaţa. Te îndemn să înveţi să-ţi faci mintea să tacă şi să-ţi deschizi inima. Iar dacă te simţi singur şi frustrat, dacă eşti doborât de mâhnire, de singurătate sau disperare şi nu reuşeşti să te linişteşti ... atunci te îndemn să-mi ceri ajutorul – să închizi, pur şi simplu, ochii, să tragi adânc aer în piept şi să-mi ceri să vin la tine şi să te învăluiesc precum o pătură caldă şi mângâietoare, de iubire şi atenţie. Lasă-mă să vin şi să te îmbrăţişez cu iubirea nesfârşită a universului. Lasă-mă să vin şi să-ţi arăt bogăţia care este a ta!”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carrie Hart

Traducător: Monica Vișan, George Acu

Data apariției: iulie 2007

Titlu original: Quado

ISBN: 978-973-1701-01-1

EAN-13: 9789731701011

Copertă: Paperback

Număr pagini: 370

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You