TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Isis dezvăluită. Partea I - Știința (Vol.1) GP-HPB-IDPITV-13-N-001
Isis dezvăluită. Partea I - Știința (Vol.1)
Vezi
galerie

Isis dezvăluită. Partea I - Știința (Vol.1)

de Helena Petrovna Blavatsky

Titlu apărut în colecția Esoterica la Ganesha

Id: #235137

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Când, cu mulţi ani în urmă, am călătorit pentru prima dată în Orient, explorând profunzimile sanctuarelor sale părăsite, două întrebări ne reveneau obsesiv în conștiinţă, întristându-ne: Unde, cine, ce este Dumnezeu? Cine a vazut vreodata Spiritul Nemuritor al omului ca sa fie sigur de nemurirea sa?

Chiar pe vremea când ne găseam în culmea frământărilor legate de răspunsul la aceste două întrebări dificile, am intrat în legătura cu anumiţi oameni înzestraţi cu puteri atât de misterioase şi cu o cunoaştere atât de profundă încât, pe drept cuvânt, îşi merită numele de înţelepți ai Orientului. 

Am fost foarte receptivi la învăţăturile lor. Ei ne-au arătat că, prin combinarea ştiinţei cu religia, existenţa lui Dumnezeu şi nemurirea Spiritului omului pot fi demonstrate asemenea unei probleme euclidiene. 

Pentru prima dată am primit asigurarea că filozofia orientală nu profesează altă credinţă în afară de încrederea absolută şi neclintită în omnipotenţa Sinelui Nemuritor al omului. 

Am fost învăţaţi că această omnipotenţă provine din înrudirea dintre Spiritul omului şi Spiritul Universal - Dumnezeu!” - Helena Petrovna Blavntski

extinde
 

Detalii produs

Autor: Helena Petrovna Blavatsky

Traducător: Adrian Cotora, Horia Pintea, Crina Boitor

Data apariției: decembrie 2013

ISBN: 978-606-931-907-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 488

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ganesha