TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața ca extaz HE-ALW-VCENBF-15-N-001
Viața ca extaz
Vezi
galerie

Viața ca extaz

de Alan Watts

Titlu apărut în colecția Seria de autor Alan Watts la Herald

Id: #240001

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Natura, bărbatul, femeia
 

Descriere produs

O carte provocatoare şi mereu actuală care reexaminează locul ocupat de umanitate în lumea naturală – şi relaţia dintre spirit şi trup – în lumina daoismului chinez.


Faptul că ființele umane sunt separate de natura pe care trebuie să o controleze, că mintea este cumva superioară corpului și că întreaga sexualitate presupune seducție - ceea ce constituie un pericol și o problemă - toate acestea sunt asumpții pe care se bazează cea mai mare parte a gândirii occidentale. Iar toate aceste prejudecăți sunt motorul din spatele exploatării umane a pământului, al neîncrederii în emoție și al singurătății și nedeschiderii noastre către iubire.


Sunt puține cărțile care să fi pus aceste asumpții atât de direct în discuție cum o face această întreprindere erudită și antrenantă a lui Alan Watts. Inspirându-se din preceptele daoismului, autorul oferă o perspectivă alternativă a omului și a universului - una în care distincțiile dintre sine și celălalt, spirit și materie fac loc unei viziuni mai holiste asupra lumii. Viața ca extaz este o carte de mare eleganță și cu implicații profunde - unul dintre acele texte rare care ne poate schimba modul în care gândim, simțim și iubim.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alan Watts

Traducător: Marian Stan

Data apariției: ianuarie 2017

Titlu original: Nature, man and woman

ISBN: 978-973-111-480-4

EAN-13: 5948417400011

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

Teme: emoții, iubire, singurătate

Alan Watts
Alan Watts
Autor

Alan Watts (1915–1973) a fost filosof englez, scriitor și orator de renume inter...

vezi autor