TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretul vindecării spontane FY-FJK-SVSOIN-12-N-001
Secretul vindecării spontane
Vezi
galerie

Secretul vindecării spontane

de Frank J. Kinslow

Id: #228414

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O introducere în puterea Quantum Entrainment®
 

Descriere produs

În ultimii ani, metode inovatoare de vindecare prin forțe proprii au convins milioane de oameni să-și schimbe viziunea asupra lumii. Quantum Entrainment® (QE) este una dintre cele mai noi astfel de tehnici, bazată pe antrenarea cuantică. Ea funcționează cu o atingere blândă care activează sistemul nervos autonom pentru a crea spontan și natural atmosfera în care poate avea loc o vindecare profundă.

 

Cartea Secretul vindecării spontane îți prezintă Quantum Entrainment® și pașii concreți prin care să-ți vindeci în doar câteva minute suferințe fizice și psiho-emoționale. Frank Kinslow demonstrează în acest ghid de autovindecare cum să-ți folosești puterea conștientizării și cum să-ți deschizi mintea pentru a activa vindecarea spontană oriunde și oricând.

 

Această metodă uimitoare de autovindecare este ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe prealabile. Și mai uimitor este că persoana tratată primește o vindecare profundă, însoțită de sentimentul de stare de bine pe termen lung. Încearcă și tu! Te va surprinde puterea și eficiența tehnicii Quantum Entrainment®!

 

„Această carte te va învăța știința vindecării prin conștiență. Eu numesc acest proces Quantum Entrainment (Antrenare cuantică). Adu‑ți aminte: conștiența pură este sursa energiei și a ordinii și, când folosești QE, te sprijină cea mai pură și mai puternică realitate posibilă. Când folosești QE, nu tu realizezi vindecarea, ci conștiența o face.  Mai mult: alături de oamenii pe care îi ajuți, tu însuți vei fi vindecat. Asta da relație din care fiecare iese câștigător!” Dr. Frank J. Kinslow

extinde
 

Detalii produs

Autor: Frank J. Kinslow

Traducător: Monica Vișan

Data apariției: noiembrie 2022

Titlu original: The Secret of Instant Healing. An Introduction to the Power of Quantum Entrainment

ISBN: 9786066394581

Copertă: Paperback

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: fericire

Frank J. Kinslow
Frank J. Kinslow
Autor

Dr. Frank J. Kinslow este medic chiropractician, profesor pentru cei cu deficien...

vezi autor