TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mesajele ascunse din apă AD-MAE-MESADA-06-N-001
Mesajele ascunse din apă
Vezi
galerie

Mesajele ascunse din apă

de Masaru Emoto

Titlu apărut în colecția Masaru Emoto la Adevăr divin

Id: #227794

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea aceasta are puterea de a vă schimba radical viziunea asupra lumii. Folosind tehnici fotografice de mare viteză, profesorul Masaru Emoto a constatat că cristalele ce se formează în apa îngheţată se transformă atunci când către ele sunt îndreptate gânduri specifice, concentrate. A descoperit că apa din izvoarele limpezi şi cea expusă cuvintelor de iubire prezintă modele de cristale strălucitoare, frumoase, complexe şi viu colorate, în forma fulgilor de zăpadă. În schimb, apa poluată, cea toxică din zonele industriale, cea din zonele intens populate, cea stătută din conductele de apa şi din amontele barajelor de reţinere sau cea expusă gândurilor negative formează modele nedesăvârşite, asimetrice, în culori lipsite de strălucire. Implicaţiile acestor cercetări nasc o nouă conştiinţă a modului în care putem avea o influenţă pozitivă asupra Pamântului şi a propriei noastre sănătăţi. 

Înteleg că unii oamenii nu conştientizează semnificaţia cuvântului sau conceptului de Dumnezeu. Subiectul principal al acestei cărţi este apa. Cu cât vei înţelege mai mult apa, cu atât îţi va fi mai greu să negi existenţa unui Dumnezeu. Mi-ar plăcea să meditezi asupra simţirilor tale legate de acest subiect în timp ce priveţti la fotografiile cristalelor ce le vei descoperi în această carte. 

Ceea ce ştii cu inima ta că se poate, este într-adevăr posibil. Voinţa noastră face să se poată. Ceea ce ne imaginăm în mintea noastră devine lumea noastră. Acesta este doar unul din nenumăratele lucruri pe care le-am învăţat de la apă. 

Fiecare dintre noi are puterea magică de a schimba lumea. Cu toţii am fost înzestraţi de către Dumnezeu cu puterea de a crea. Dacă ne folosim la maximum de această putere, vom putea schimba lumea într-o singură clipă. Acţiunea de a rosti cuvinte are această putere, pentru că cuvintele sunt o expresie a sufletului. 

Apa, oglindind fidel conştiinţa şi sufletul, are un mesaj pentru umanitate: lumea este unită prin iubire şi recunoştinţă. Cuvintele iubire şi recunoştinţă alcătuiesc principiile fundamentale în cadrul legilor naturii şi ale fenomenului vieţii; ele produc cel mai frumos cristal dintre toate şi se înfaţişează într-un mod unic. 

Mesajele ascunse din apă prezintă munca revoluţionară a omului de ştiinţă de renume internaţional, japonezul Masaru Emoto, care a demonstrat ştiinţific că apa are puterea de a reflecta gândurile, cuvintele, rugăciunile, sentimentele şi muzica. Prin cercetările sale, ştiinţa confirmă ceea ce tradiţiile spirituale susţin de milenii: suntem responsabili de Raiul sau de Infernul în care trăim. Întrucât oamenii şi Pământul constau în mare parte din apă, mesajul autorului este unul al sănătăţii personale, al revigorării mediului la scară globală şi al păcii mondiale care apare cu ajutorul fiecăruia dintre noi.



Alte titluri pentru MasaruEmoto (autor):
Oracolul cristalelor de apă (2013) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Masaru Emoto

Traducător: Laura-Corina Miron

Data apariției: mai 2006

Titlu original: The Hidden Messages in Water

ISBN: 978-973-87595-3-4

EAN-13: 9789738759534

Copertă: Paperback

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: Dumnezeu, iubire

Masaru Emoto
Masaru Emoto
Autor

Profesorul Masaru Emoto s-a născut în Japonia şi a absolvit Yokohama Municipal U...

vezi autor