TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iniţierea 978-973-85646-9-5
Vezi
galerie

Iniţierea

de Elisabeth Haich

Titlu apărut în colecția Romanul iniţiatic la Mix

Id: #226316

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Evenimentele și experiențele care duc la înflorirea spirituală a unei femei contemporane sunt prezentate în paralel cu amintirile dintr-o viață anterioară trăite de ea ca preoteasă în Egiptul antic.


Inițierea de Elisabeth Haich este o carte excepțională ce a schimbat în bine viața multor cititori, datorită înțelegerii profunde a vieții.



O poveste într-o altă poveste, în care descoperim în detaliu cum este pregătită pentru inițiere tânăra preoteasă, pas cu pas, pe măsura înțelegerii misterelor universului. Deși este un roman inițiatic ușor de citit, cartea este extrem de utilă datorită prezentării unor informații autentice, foarte rar publicate.


Observă oamenii din jurul tău. Unii vorbesc în permanență de iubire și de bunătate, zâmbetul lor este blând, dar arogant. Ei nu uită niciodată să reamintească cât sunt de „iubitori și de buni”. Dar totul se petrece doar la exterior! Ei poartă masca iubirii. Când trebuie să treacă la acțiuni, egoismul lor iese inevitabil la iveală, pentru că ei sunt egoismul însuși.


Alții nu vorbesc niciodată de bunătate, nici măcar nu se gândesc la ce înseamnă să fii bun. Totuși, tot ce spun ei, tot ce gândesc și tot ce fac decurge din bunătate, pentru că ei sunt bunătatea însăși! Ei nu trebuie să se gândească sau să simtă ce este bunătatea, tocmai pentru că sunt deja una cu această stare; nu vorbesc despre ea, dar tot ce spun, ce gândesc sau ce fac sunt manifestări ale bunătății. Aceasta este manifestarea propriului lor Sine!”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elisabeth Haich

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: iunie 2006

Titlu original: The Initiation

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 500

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curiozitate, suflet

Elisabeth Haich
Elisabeth Haich
Autor

Elisabet Haich este nu numai o recunoscută si apreciată autoare, dar și o experi...

vezi autor