TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele şapte legi spirituale din yoga CV-DSD-CALSDY-12-N-001
Vezi
galerie

Cele şapte legi spirituale din yoga

de Dr. Deepak Chopra, David Simon

Titlu apărut în colecția Ezo la Curtea Veche

Id: #208940

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Yoga este îndeobşte cunoscută drept o cale minunată de a-ţi îmbunătăţi flexibilitatea, echilibrul, tonusul muscular şi rezistenţa. Orice practicant a trăit experienţa sentimentelor de linişte interioară şi vitalitate, care îţi străbat organismul în timpul unei şedinţe reuşite de yoga şi care te însoţesc pe tot parcursul zilei. Asemenea beneficii nu fac însă decât să sugereze extraordinara forţă transformatoare a acestei practici profund spirituale. Scopul cărţii de faţă este acela de a reintroduce spiritualitatea în practica actuală a exerciţiilor yoga.

 

Cuvântul „yoga“ derivă din rădăcina sanscrită yuj, care înseamnă „uniune“. Deepak Chopra şi David Simon explică forţa pe care o are yoga — de a unifica mintea, corpul şi spiritul, pentru a ne ajuta să rezonăm cu ritmurile grandioase ale universului. Avându-şi originile în India Antică şi fiind un element central în Ayurveda (cea mai veche ştiinţă a vindecării bazată pe înţelepciunea tradiţională), yoga înseamnă mult mai mult decât un exerciţiu de rutină. Este ştiinţa completă de a trăi echilibrat, e calea spre atingerea unui nivel superior de cunoaştere şi spre bucuria datorată împlinirii de sine. Principiile şi tehnicile yoga descrise în acest ghid reprezintă cheia pentru a vă debloca potenţialul creator infinit, capacitatea de a oferi iubire şi compasiune, dar şi abilitatea de a dobândi succes în toate planurile vieţii.


Deepak Chopra şi David Simon încep prin a înfăţişa cele opt ramuri tradiţionale din yoga. Numai una dintre acestea, Asana, se ocupă de posturile fizice pe care noi le asociem în mod uzual cu yoga. Cei doi autori prezintă apoi rolul fundamental pe care cele Şapte Legi Spirituale îl joacă în metoda propusă de yoga pentru a atinge iluminarea. Acestea sunt: Pura potenţialitate, Dăruirea, Karma, Cel mai mic efort, Intenţia şi dorinţa, Detaşarea şi Dharma. În continuare, ei ne pun la dispoziţie instrumentele prin care putem să includem programul celor Şapte Legi Spirituale din Yoga în viaţa noastră cotidiană, folosindu-ne de: tehnici de meditaţie, mantre, exerciţii de respiraţie şi posturi yoga alese cu grijă şi ilustrate sugestiv prin imagini.


Cartea de faţă este un portal spre o dimensiune spirituală mai profundă şi un important pas spre o viaţă mai fericită, mai armonioasă şi mai abundentă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Deepak Chopra, David Simon

Traducător: Iustina Cojocaru

Data apariției: 2012

Titlu original: The Seven Spiritual Laws of Yoga

ISBN: 978-606-588-400-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,3x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, suflet

 

Opinii editoriale

Această carte scoate yoga din zona misterioasă şi o aduce în lumea minunată a pragmatismului. Veţi dori să începeţi practicile yoga imediat după citirea primelor pagini.

Dr. Wayne W. Dyer, autorul cărţii „Eşti ceea ce gândeşti!”

Este, fără îndoială, cea mai valoroasă carte pe care am citit-o vreodată. Nu e doar o explorare lucidă şi clară a filozofiei şi tehnicilor yoga, ci şi o perspectivă asupra naturii realităţii, ce poate vindeca făcând un tot unitar din om şi planetă.

Dr. Jean Houston, directorul Fundaţiei pentru Cercetarea Minţii

Într-o lume ce are nevoie de vindecare şi puritate, această nestemată scrisă de Deepak Chopra şi David Simon ne oferă o rază de lumină spre pace şi speranţă.

Dr. Vasant Lad, master în ştiinţa ayurvedică
Dr. Deepak Chopra
Dr. Deepak Chopra
Autor

Dr. Deepak Chopra, fondator al Fundației Chopra și cofondator al Centrului Chopr...

vezi autor
David Simon
David Simon
Autor

Dr. David Simon este un pionier în domeniul medicinei holistice. După finalizare...

vezi autor