TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Autovindecare prin tehnica Nadi. Calea Holistică PR-BIR-APTNCH-16-N-001
Autovindecare prin tehnica Nadi. Calea Holistică
Vezi
galerie

Autovindecare prin tehnica Nadi. Calea Holistică

de Billy Roberts

Id: #246741

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Îndeplinește-ți dorințele de sănătate optimă și fericire cu Tehnica Nadi, un sistem holistic simplu și eficient de autovindecare. Acest program încurajează curgerea liberă a energiei sau prana, prin intermediul rețelei de canale numite nadis care pătrunde anatomia subtilă. Prin utilizarea punctelor specifice de presiune, meditație, vizualizare și afirmații, Tehnica Nadi este concepută ca să te ajute să cultivi gândirea pozitivă, culminând cu o minte și un corp sănătos.
Acest ghid practic, ușor de urmat, îți va arăta cum să găsești pacea și armonia interioară. Află cum să-ți ajustezi corpul energetic, cum alimentele afectează chakrele și cum magneții, culoarea, muzică, încântarea și vibrațiile pot fi folosite pentru creșterea stării de bine. Pătrunde în principiile spirituale antice și legile universale, cum ar fi Legea Atracției și Legea Karmei și descoperă cum să atragi relaxarea, succesul și longevitatea. Cu mai mult de cincizeci de exerciții, capitole despre probleme de sănătate specifice și rețete nutritive, Calea Holistică este cheia pentru o viață echilibrată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Billy Roberts

Traducător: Sorin Sava

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-926-536-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: terapie

 

Opinii editoriale

Fragment din volum:

“TEHNICA NADI 3: Echilibrare prin rotație

Ocazional, cu toții ne simțim afectați de vreme. Senzația de dezechilibru este de cele mai multe ori o simplă scădere a vitalității organismului și de obicei un somn bun pune lucrurile la punct. Cu toate acestea, în cazul în care stresul vieții ne copleșește, avem nevoie de mult mai mult decât de un somn bun, în special atunci când stresul este cauzat de o situație inevitabilă. Acum este cunoscut faptul că stresul este unul dintre cei mai mari ucigași și starea în șine contribuie la apariția unor boli, de la atacuri de cord la cancer și ne pune viață în pericol.
Înainte de a încerca rotația de echilibrare, va trebui să exersați coordonarea mâinilor, care se poate dovedi o provocare pentru unii oameni. Cu toate acestea, odată ce v-ați însușit tehnica, veți găsi procesul extrem de revigorant și o puteți apoi folosi ori de câte ori simțiți nevoia de o reîncărcare. Dacă vi se pare dificil să stăpâniți mișcarea de rotație a mâinii, atunci se cere ajutorul unui partener pentru a aplică tratamentul. Procedura mișcă energia strategic de-a lungul nadisurilor, precipitând chakrele și producând un efect revigorant asupra întregului corp. Pentru cele mai bune rezultate, tratamentul ideal ar trebui aplicat la punctele de corp în care sunt localizate chakre; în acest fel, nu numai ca chakrele se infuzează și polarizează, dar și mișcarea pranei în jurul corpului va fi încurajată. Această provoacă o stare de revigorare și de euforie, făcând mintea ascuțită și dând o senzație în corp, că și cum am fi luat un tonic puternic. Deși energia la o persoană sănătoasă este în mod constant procesată, prin sistemul energetic subtil, fără nicio restricție, atunci când avem suferințe de tot felul, transmiterea energiei prin nadisuri devine lentă.”