TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Înţelepciune la minut 978-973-8471-16-0
Vezi
galerie

Înţelepciune la minut

de Anthony de Mello

Titlu apărut în colecția Lumea din noi la Mix

Id: #226381

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea este o culegere de anecdote și povestioare care au în comun un personaj numit MAESTRUL. ... El poate fi atât un guru hindus, un roshi zen, un înțelept taoist, un rabin evreu, un călugăr creștin cât și un mistic sufit.

 

Cartea este o culegere de anecdote și povestioare care au în comun un personaj numit MAESTRUL. Maestrul nu se referă la o persoană anume și nici nu aparține unei anumite rase monahale. El poate fi atât un guru hindus, un roshi zen, un înțelept taoist, un rabin evreu, un călugăr creștin cât și un mistic sufit. Ceea ce contează cu adevărat este mesajul pe care acesta îl transmite. În spatele acestui mesaj se ascunde o Învățătură Secretă al cărui scop este de a ne transforma fără cel mai mic efort - prin simpla trezire la realitatea dincolo de cuvinte.


Această carte nu a fost scrisă pentru a instrui, ci pentru a Trezi. În paginile ei (dar nu în cuvintele tipărite, nici măcar în povestioarele ca atare, ci în spiritul ei, în atmosfera pe care o creează) este ascunsă o înțelepciune care nu poate fi tradusă în cuvinte omenești. Pe măsură ce veți citi paginile tipărite și vă veți lupta cu limbajul criptic al Maestrului, este posibil să experimentați fără să vă dați seama Învățătura Secretă care se ascunde în spatele acelui limbaj, fiind astfel Treziți, transformați. Acesta este înțelesul Înțelepciunii: acela de a fi transformat fără nici cel mai mic efort din partea dumneavoastră; de a fi transformat - credeți sau nu - prin simpla trezire la realitatea de dincolo de cuvinte, care nu poate fi nici măcar atinsă de cuvinte.

 

Anthony de Mello

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anthony de Mello

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: februarie 2004

Titlu original: One Minuit of Wisdom

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 266

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curiozitate, suflet

Anthony de Mello
Anthony de Mello
Autor

Anthony de Mello s-a născut la 4 Septembrie 1931 în Santa Cruz - o suburbie din...

vezi autor