TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Horoscop 2017. Ghidul tău astral complet MP-KIR-H2GTAC-16-N-001
Horoscop 2017. Ghidul tău astral complet
Vezi
galerie

Horoscop 2017. Ghidul tău astral complet

de Kim Rogers-Gallagher

Id: #246461

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă vreți să fiți cu un pas înainte, utilizaţi informaţiile oferite de acest ghid. Aflaţi care sunt momentele cele mai potrivite pentru a avea succes în orice aspect al vieții! Descoperiţi ce surprize vă rezervă anul 2017 şi la ce vă puteţi aştepta din partea celor apropiaţi. Planificaţi din timp evenimentele care vă vor aduce satisfacţii majore, precum achiziţionarea unei noi locuinţe, începutul unei relaţii romantice, schimbarea locului de muncă sau programul unei vacanţe de neuitat.

Bazându-se pe informații astrologice detaliate și precise, cartea de față reprezintă o sursă sigură de consultat atunci când aveți nevoie de îndrumare în capitolele importante ale vieţii: carieră,  relații, sănătate, dragoste, bani etc.

 

Identificați cele mai importante trăsături ale personalităţii specifice nativilor fiecărei zodii, punctele forte şi provocările pentru fiecare dintre ei.

Printr-o scurtă privire la nivel global, informați-vă în legătură cu principalele tendinţe ale anului 2017.

- Descoperiți și analizați, lună de lună, cele mai favorabile momente pentru fiecare zodie privind relaxarea şi distracţiile, relaţiile romantice, banii şi succesul.

Aflaţi din tabelele cu acţiuni care sunt zilele favorabile pentru a pleca într-o călătorie, a începe un curs, a vă înscrie într-un club, a cere o creştere salarială, a face un împrumut, a începe o poveste de dragoste, a planifica o vacanţă etc.

Învățați din Glosarul astrologic „abecedarul astrologiei”, principiile de bază ale acestei străvechi ştiinţe, semnificaţiile planetelor şi aflaţi care sunt cei mai frecvenți termeni utilizați.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kim Rogers-Gallagher

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-910-012-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press