TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Comunicare și putere CO-MAC-COMUIP-15-N-001
Vezi
galerie

Comunicare și putere

de Manuel Castells

Id: #242357

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pornind de la o diversitate de teorii din domeniul științelor sociale și psihologice, Manuel Castells își construiește remarcabila analiză a societății în rețea examinând în ce fel de relații de putere de toate tipurile au fost profund modificate de noul mediu al comunicării și, mai ales, de ceea ce el numește auto-comunicare de masă.


Castells ne prezintă o cercetare originală a proceselor politice și a mișcărilor sociale, iar pe baza studiilor sale de caz ne propune o nouă teorie a puterii în era informațională bazată pe managementul rețelelor de comunicare. Nu lipsesc trimiteri la evenimente și realități ale lumii contemporane, precum Primăvara Arabă, mișcările sociale împotrivă austerității, site-urile de rețele sociale, Wikileaks și cultura autonomiei.

 

• Un studiu de referinţă în domeniul comunicării, inclus în toate bibliografiile de specialitate din întreaga lume.
• O analiză remarcabilă, cu exemplificări pertinente şi extrem de actuale, a erei digitale, a societăţii în reţea şi a relaţiilor de putere.
• O lucrare absolut indispensabilă pentru specialiştii din domeniul comunicării, studenţi, profesori universitari şi practicieni.
• Prima traducere în limba română a unei lucrări semnate de Manuel Castells, cel mai citat specialist în domeniul comunicării pe plan mondial.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Manuel Castells

Traducător: Veronica Tomescu

Data apariției: decembrie 2015

Titlu original: Communication Power

ISBN: 978-973-7115-21-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 608

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Comunicare.ro

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Manuel Castells este cel mai important și influent teoretician și analist al comunicării moderne și al erei rețelelor. Este un Marshall Mcluhan al timpurilor noastre.”

John Lloyd, Financial Times
Manuel Castells
Manuel Castells
Autor

Manuel Castells (nume la naștere - spaniol, Manuel Castells Oliván, născut în He...

vezi autor