logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 8,67 lei
-10%9,63 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 06.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

205 rețete de post

Mihai Băşoiu
În stoc
PREȚ: 8,67 lei
-10%9,63 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 06.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Gastronomie
Potrivit randuielilor Bisericii, postul este unul dintre mijloacele de sfintenie si binecuvantare a vietii credinciosilor si de desavarsire morala....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93177-3-0
EAN-16: 9789737285614
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Potrivit randuielilor Bisericii, postul este unul dintre mijloacele de sfintenie si binecuvantare a vietii credinciosilor si de desavarsire morala. Prin post religios se intelege in general retinerea totala sau partiala de la anumite mancaruri si bauturi pe un timp mai lung sau mai scurt, însotita si de retinerea de la ganduri, pofte, patimi si fapte reale. Postul este necesar si indicat si din punct de vedere medical, ajutand organismul sa elimine toxinele acumulate printr-o alimentatie neatenta.

Mihai Basoiu, maestru in arta gastronomiei, a ales cu grija cele 205 retete de gustari, salate, supe, ciorbe, mancaruri de post si dulciuri. Fiecare reteta are micul ei secret, de multe ori pastrat prin traditie si constand in adaugarea celui mai potrivit ingredient sau, dimpotriva, din evitarea adaugarii unor mirodenii folosite cu prea multa dezinvoltura in bucatarie. Bucatele de post pot avea personalitatea si savoarea lor, continand totodata ingrediente cunoscute din cele mai vechi timpuri pentru virtutile lor de aliment-medicament.

Cartea contine si un capitol dedicat preparatelor din peste, ingaduite in zilele cu dezlegare din post, iar autorul a inclus si cateva retete inedite, ramase de la bucatari celebri ai Romei antice.

Data apariției: 2014
Editura: Meteor Press
Pagini: 192
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
gastronomie, rețete, bucătărie
Locuri în topurile Cartepedia
  • Mihai Băşoiu - Autor
    Absolvent al universitatii Politehnice Bucuresti, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Mihai Basoiu este un specialist recunoscut in domeniul telecomunicatiilor. Autor a patru investitii brevetate in Romania si a mai mult de 30 de inovatii aplicate in tehnologia radioreceptoarelor si TV, Basoiu semneaza, in cei patruzeci de ani de activitate, un numar impresionant de volume de specialitate (peste 35) la editurile Tehnica, Teora, Elco si Meteor...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus