logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 42,42 lei
-15%49,9 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 19.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Sosuri

Kristiane Muller-Urban
Stoc furnizor
PREȚ: 42,42 lei
-15%49,9 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 19.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Modalitati delicioase de imbunatatire a oricarui fel de mancare! Sosuri de baza, sosuri clasice si retetele principale. Numeroase retete pentru...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-163-4
Dimensiuni: 18 x 18 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Modalitati delicioase de imbunatatire a oricarui fel de mancare! Sosuri de baza, sosuri clasice si retetele principale. Numeroase retete pentru mancaruri din carne, peste, legume, paste fainoase si deserturi. Sosuri exotice si sosuri pentru inmuiat, aperitive si chutney. Ce sosuri se potrivesc la diverse feluri de mancare, ajutor in caz de nereusita si index culinar. Instructiuni simple si usor de urmat pentru oricine, de la bucatarul incepator la experimentatul bucatar-sef. 

  De asemenea, la finalul cartii, descoperiti o serie de recomandari si sfaturi practice, precum si un lexicon culinar, cu termeni de specialitate.

Cuprins extins:
Cartea este structurata pe tipuri de sosuri, si anume:
· sosuri clasice, bulionuri de carne si marinate;
· sosuri pentru diverse feluri de carne sau pui;
· sosuri pentru peste si fructe de mare;
· sosuri pentru legume;
· sosuri pentru paste;
· sosuri pentru salate;
· sosuri Salsa, sosuri Chutney si alte sosuri subtiri;
· sosuri dulci.
Autor: Kristiane Muller-Urban
Traducător: Simona Preda
Data apariției: februarie 2010
Editura: Allfa
Titlu original: Sauces & Dips - preparation, taste, use, recipies
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
artă culinară, gastronomie, reţete
  • Simona Preda - Traducător
    Simona Preda (n. 1978, Piatra-Neamţ), licenţiată în Filosofie (Universitatea din Bucureşti, 2003) şi în Istorie (Universitatea din Bucureşti, 2007), absolventă de Master în Istoria Ideilor şi Mentalităţilor (Universitatea din Bucureşti, 2006), doctor în Istorie cu teza „Literatura istorică pentru copii în România comunistă. Paradigma omului nou“ (conducător ştiinţific — Prof. univ. dr. Lucian...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus