logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 26,43 lei
-7%28,42 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Supe si ciorbe. 77 de retete mai vechi si mai noi

Ioana Radovici
În stoc
PREȚ: 26,43 lei
-7%28,42 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Cum remarca si celebrul Jaques-Yves Cousteau, avem o bucatarie absolut savuroasa, dar putin cunoscuta, in care supele si ciorbele se remarca in mod...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068403090
Dimensiuni: 15x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cum remarca si celebrul Jaques-Yves Cousteau, avem o bucatarie absolut savuroasa, dar putin cunoscuta, in care supele si ciorbele se remarca in mod special. Sau, altfel spus, suntem niste „ciobari “ de exceptie.

Iata de ce o carte de retete dedicata „felurilor lichide“ este mai mult decat bine venita in peisajul nostru editorial. Dar nu orice retete – ci unele care pastreze contactul cu gusturile si cu ingredientele folosite la noi.

Supa-crema de rosii cu vin, supa frantuzeasca de ceapa, minestrone, supa italiana de scoici cu rosii, ciorba asiatica iute-acrisoara, dar si ciorba cu perisoare de peste, ciorba de potroace, bors de miel cu verdeturi, ciorba de pui a la grec sau ciorba de burta – iata doar cateva dintre cele 77 de retete pe care cititorul le va gasi in volumul Supe si Ciorbe.

Sunt atat retete traditionale romanesti, la care se adauga retete celebre in lume, care nu puteau lipsi, cat si multe idei noi pentru „ciorbarul“ roman, unele insolite chiar. Ba exista chiar si un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar si ca aperitiv racoritor si savuros. Cu alte cuvinte, o carte pe care merita sa o ai la indemana in bucatarie.

Autor: Ioana Radovici
Data apariției: 2012
Editura: House of Guides
Pagini: 136
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
gastronomie, bucătărie, tradiţional, lichid
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus