Descriere produs
Lucrarea constituie un ghid gastronomic, cuprinzând 500 de rețete diverse din peste și fructe de mare, pentru toate gusturile: aperitive, supe și ciorbe, feluri de baza, salate.
Preparatele prezentate sunt ușor de realizat, iar ingredientele folosite sunt ușor de procurat.
Peștele este unul dintre cele mai sănătoase alimente, bogat în substanțe hrănitoare, iar prezența lui în alimentație contribuie la scăderea tensiunii arteriale, a trigliceridelor, a colesterolului și a riscului producerii infarctului miocardic.
Printre beneficiile aduse sănătății de o alimentație bogată în peste și fructe de mare se numără și menținerea greutății corporale optime, aceste alimente regăsindu-se în aproape toate dietele.
În prezența lucrare veți descoperi numeroase modalități prin care peștele și fructele de mare se pot transformă în veritabile delicatese.
Iată suficiente motive pentru că această carte să nu lipsească din nicio gospodărie.
Preparate din peşte şi fructe de mare (2017) ,
Reţete pentru meniurile de sărbători (2022) ,
Preparate din peşte şi fructe de mare (2017) ,
Reţete pentru meniurile de sărbători (2022) ,
Detalii produs
Autor: Maria Melania Sârbu, Gina Frîncu
EAN-16: 978973778515
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 192
Limbă: Română
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Corint