logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 16,29 lei
-15%19,16 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 19.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

250 de reţete din arta culinară chinezească

Eufrosina Dorobanţu, Ion Dorobanţu
Stoc furnizor
PREȚ: 16,29 lei
-15%19,16 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 19.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Cărți practice
Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-724-081-2
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara. Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unro condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5 000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie.

Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra.

Autor: Eufrosina Dorobanţu, Ion Dorobanţu
Data apariției: iulie 2006
Editura: Allfa
Pagini: 232
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
artă culinară, gastronomie, reţete, istorie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus