logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 40,12 lei
-15%47,2 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 13.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Reţete vegetariene

Chuck Williams
În stoc
PREȚ: 40,12 lei
-15%47,2 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 13.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Să fii sănătos
Volumul cuprinde în jur de 200 de reţete din bucătăria internaţională, organizate în secţiuni în funcţie de metoda de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-588-408-3
Dimensiuni: 21,4x21,10 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Volumul cuprinde în jur de 200 de reţete din bucătăria internaţională, organizate în secţiuni în funcţie de metoda de preparare sau de ingredientele de bază. Astfel, cititorul va putea căuta cu mare uşurinţă cele mai gustoase aperitive şi salate, supe şi tocăniţe, leguminoase fierte sau preparate la aburi, legume la grătar sau prăjite, soteuri, reţete de paste sau orez etc.

Autor: Chuck Williams
Fotograf: Allan Rosenberg, Chris Shorten
Traducător: Emilia Vesa
Coperta de: Paul Moore
Data apariției: aprilie 2014
Editura: Curtea Veche
Titlu original: Williams-Sonoma Vegetarian
Pagini: 324
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
carţi de bucate, gastronomie, vegetale, bucătărie, salată, supă, aperitiv, tocăniță, legume, paste, sote
Locuri în topurile Cartepedia
  • Chuck Williams - Autor
     Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus