logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 44,7 lei
-7%48,07 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Prepararea mezelurilor în gospodărie

Bernhard Gahm
În stoc
PREȚ: 44,7 lei
-7%48,07 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Cămara bunicii
Prepararea mezelurilor presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8527-63-5
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Prepararea mezelurilor presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. În această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor acestora, ci şi amatorilor care doresc să prepare singuri cârnaţi şi alte mezeluri în gospodăria proprie. 
Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii. 

Reţetele de cârnaţi şi alte mezeluri, precum şi de pateuri şi aspicuri, prezentate în carte - toate încercate şi verificate de autor - sunt însoţite de fotografii ale preparatelor respective. Printre reţetele prezentate se numără şi unele destinate celor care, din motive de sănătate, nu pot consuma decât preparate din carne cu conţinut redus de grăsime.

 

Autor: Bernhard Gahm
Traducător: Simona Karner
Data apariției: aprilie 2015
Editura: Casa
Pagini: 168
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
rețete culinare, bucătărie, gastronomie, preparate tradiționale, tehnică, măcelarie, procedeu, cârnați, pateu, aspic

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus