logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 10,75 lei
-7%11,56 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Ghidul gastronomic al României. Bucătăria tradiţională. Ediţie chioşc

Autor Colectiv
În stoc
PREȚ: 10,75 lei
-7%11,56 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 14.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Bucataria, ca fapt de cultura, presupune dezvoltarea istorica atat ca si continut, cat si ca dinamica. Pe parcursul evolutiei sale, bucataria...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786068403380
Dimensiuni: 16,5x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Bucataria, ca fapt de cultura, presupune dezvoltarea istorica atat ca si continut, cat si ca dinamica. Pe parcursul evolutiei sale, bucataria romaneasca urmeaza etapele dezvoltarii comunitatii umane autohtone, ea fiind influentata de factori economici, sociali, de clima, relief, de contactul cu alte etnii si culturi, de gradul de civilizatie, dar si de gusturile si preferintele romanilor. Cu toate acestea, ea reuseste sa-si pastreze traditia, gustul mancarurilor transmitandu-se din generatie in generatie, fara a ignora totusi tendintele innoitoare in domeniu.

Lucrarea Ghidul Gastronomic al Romaniei – Bucatarie traditionala, aflata la a VIII-a editie, este revizuita cu atentie si reeditata pentru a oferi, atat neinitiatilor in ale bucatariei, cat si gospodinelor experimentate, o larga varietate de preparate culinare traditionale, specifice fiecarei zone etnoculturale (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Oltenia), precum si numeroase mancaruri de post.

Data apariției: 2013
Editura: House of Guides
Pagini: 176
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
etnografic, zone, post, mâncăruri, culinar

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus