TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fără gluten. Rețete gourmet CP-CTM-FR0GRG-16-N-001
Fără gluten. Rețete gourmet
Vezi
galerie

Fără gluten. Rețete gourmet

de Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi

Id: #245877

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea își propune să ajute celiacii și persoanele intolerante la gluten să-și adapteze alimentația la cerințele organismului lor, satisfăcând în același timp papilele gustative cu ajutorul unor rețete alternative.
Boala celiacă devine o oportunitate de a stimula creativitatea în bucătărie. Ingredientele pot fi diferite și combinațiile pot fi neobișnuite, dar sănătatea și plăcerea ating în sfârșit un echilibru într-un triumf al mirosurilor, aromelor și texturilor.
Între paginile cărții găsiți 85 de rețete pentru: aperitive, feluri principale, garnituri și deșerturi, produse de panificație. În "INTRODUCERE" sunt informații detaliate despre aparatul digestiv; despre boală celiaca, cauzele și simptomele acesteia; despre diagnosticarea bolii și despre complicații asociate acesteia; despre cum să facem față cu succes acestei boli; despre sensibilitatea la gluten și sindromul de colon iritabil. Sunt înserate și tabele cu cerealele și alimentele interzise sau periculoase; dar și alimentele permise. Totodată este propus un exemplu de organizare a unui regim bine planificat pentru o săptămână.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi

Traducător: Irina-Marina Borțoi

Data apariției: septembrie 2016

ISBN: 978-606-8743-18-9

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 26x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Creative Publishing