TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hristos este plinătatea vieţii MP-SPD-HRIEPV-16-N-001
Vezi
galerie

Hristos este plinătatea vieţii

de Sfântul Porfirie din Kavsokalivia

Titlu apărut în colecția Bucurii duhovnicești la Meteor Press

Id: #244928

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pe data de 27 noiembrie 2013, Sfântul Sinod al Patriarhiei Ecumenice l-a trecut în mod oficial pe Bătrânul Porfirie din Kavsokalivia în rândul sfinţilor Bisericii Ortodoxe.

Sfântul Porfirie, „clarvăzător, modest, smerit şi înflăcărat”, era plin de dragoste arzătoare pentru Hristos şi semenii săi, iar fiecare ipostază a vieţii sale adeverea ceea ce mărturisea el însuşi cu atâta ardoare, şi anume că Hristos este plinătatea vieţii. Cu prezenţa sa luminoasă, cuvintele sale inspirate şi rugăciunea sa arzătoare, el a făcut ca harul vieţii trăite în Hristos să devină realitate pentru cei care veneau la el, transmiţându-le credinţă, bucurie, putere, nădejde şi conştiinţa adevăratului sens al vieţii.

Cuvintele sfântului consemnate în carte se referă la rugăciune, viaţa duhovnicească, creşterea copiilor, boală şi alte teme, oferind răspunsuri şi deschizând un făgaş în viaţă.

 

În vremurile grele, de durere şi apostazie, pe care le trăim azi, Sfântul Porfirie din Kavsokalivia, cu atracţia universală, permanentă pe care o exercită, se oferă pe sine şi le aparţine tuturor acelora care caută adevăratul sens al vieţii şi-i cer ajutorul. Prin intermediul sfintelor sale rugăciuni, el se află aproape de noi acum mai mult ca oricând, aşa cum el însuşi spunea: Când Hristos ne uneşte, nimic nu ne mai desparte. Când am să părăsesc viaţa aceasta, va fi mai bine. Voi fi mai aproape de voi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sfântul Porfirie din Kavsokalivia

Data apariției: iunie 2016

ISBN: 978-606-8653-73-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Teme: creștinism, ortodoxism

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Cu siguranță a vorbi astăzi despre Hristos unei lumi cvasi-secularizate poate fi considerată o pierdere de vreme, dacă nu cumva o curată nebunie. Și cu toate acestea, încă mai sunt oameni ce își asumă......“

citește mai mult