TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Flacăra din zăpada. Viața Sfântului Serafim de Sarov MP-JUB-FDZVSS-16-N-001
Flacăra din zăpada. Viața Sfântului Serafim de Sarov
Vezi
galerie

Flacăra din zăpada. Viața Sfântului Serafim de Sarov

de Julia Beausobre

Id: #246909

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru a ne apropia de Sfântul Serafim, trebuie să pătrundem cu ajutorul imaginaţiei în lumea sa, chiar în atmosfera fizică a pădurii, în condiţiile particulare ale climei din acea parte a provinciei Tambov, în mentalitatea, superstiţiile oamenilor şi evlavia ortodoxiei ruse manifestată pe tot parcursul anului.

El ne învaţă că rugăciunea este mereu la îndemână pentru bogaţi şi pentru săraci, pentru cei nobili şi pentru cei umili, pentru cei puternici şi pentru cei slabi, pentru cei zdraveni şi pentru cei bolnavi, pentru cei curaţi şi pentru cei necuraţi. Acest şuvoi al rugăciunii face să coboare, drept răspuns, adierea sfântă! Atunci, când vine Mângâietorul, rugăciunea noastră este bucurie desăvârşită. Iar unde se adună cei care se bucură, acolo este Biserica. Dumnezeu îi spune omului, indiferent de stare sau condiţie: „Copile, dă-Mi inima ta.” Dacă noi I-o dăm, El vine.

Datorită faptului că a trăit în sânul societăţii ruse, cu toate aceste aspecte şi tradiţii, Julia de Beausobre reuşeşte să ne stimuleze imaginaţia, ca să nu mai vorbim despre felul în care evocă pentru noi impactul produs asupra acelei lumi de evenimente mai ample petrecute în Rusia şi în afară.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julia Beausobre

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-910-019-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press