TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vorbele de duh ale lui Winston Churchill HU-JCH-VDDALW-08-P-001
Vorbele de duh ale lui Winston Churchill
Vezi
galerie

Vorbele de duh ale lui Winston Churchill

de James C. Humes

Id: #226937

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O expunere extrem de antrenantă a multor bon mots, anecdote şi fleacuri picante legate de Winston Churchill, făcută de unul dintre cei mai cunoscuţi redactori de discursuri prezidenţiale şi interpreţi ai acestui mare politician - utilă în special purtătorilor de cuvânt, studenţilor de la facultăţile de istorie, celor interesaţi cu precădere de diferitele aspecte ale celui de-al Doilea Război Mondial, dar şi oricărui alt cititor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James C. Humes

Data apariției: 2008

ISBN: 9789735025977

Copertă: Paperback

Număr pagini: 252

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: Al Doilea Război Mondial, război, curaj

 

Opinii editoriale

„Ridicaţi-vă paharele idolatrilor şi amatorilor de toasturi, deoarece oricare dintre aceste peste 1000 de vorbe de duh poate intra în deschiderea unei cuvântări şi poate încheia o alta, ţinută de un adversar plictisitor de vorbăreţ.”

Booklist

„Un compendiu compact şi o lectură plăcută.”

Newsday

„Curajos, belicos şi plin de umor... Oricine îşi doreşte să aibă la dispoziţie o sursă generoasă de citate trebuie să ştie că aici o găseşte. Churchill a avut o experienţă de şapte decenii de oratorie. Pentru cei care au venit pe lume după cel de-al Doilea Război Mondial, acesta este un volum care merită citit şi păstrat în biblioteca personală, deoarece îi va inspira.”

Indianapolis Star