TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Exerciţii de echilibru PO-TUC-EXERDE-12-P-001
Exerciţii de echilibru
Vezi
galerie

Exerciţii de echilibru

de Tudor Chirilă

Titlu apărut în colecția Hors Collection la Polirom

Id: #206851

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă vreți -l cunoașteți mai bine pe Tudor Chirilăcitiți-i textele adunate în volum. Veți descoperi un scriitor surprinzătorcare se exprimă cu aceeași ușurință în proză sau în versuri și ale cărui rînduri trădează o sensibilitate pe care puțini i-o bănuiesc. Tudor Chirilă scrie dulce-amar despre dragoste, pasionat despre filme, teatru și cărți, nostalgic despre oameni dragi dispăruți, ironic despre locuitorii României de azi. Mesajul lui? Cel mai important e  iubeștiȘi  fii liber. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tudor Chirilă

Prefaţator: Cătălin Tolontan

Data apariției: 2012

ISBN: 978-973-46-3183-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

"Cred ca textele selectate se simt mai bine intr-o carte. Sint convins ca nu exista vreun cititor atit de fanatic incit sa fi parcurs tot blogul meu. Luate impreuna textele vorbesc despre o perioada, despre o viziune, se compune un tot.
Dincolo de asta, exista un public numeros care nu sta pe bloguri, dar citeste carti. Cartea iti da un sentiment ca ai realizat cu adevarat ceva. Blogul are un aer efemer. Azi ai scris, miine textele coboara undeva in josul paginii. Poimiine ele sint arhiva."

Tudor Chirilă în dialog cu Stelian Ţurlea, 23 noiembrie 2012, Ziarul de duminică, nr. 47 - Tudor Chirilă

„Din Grecia in Delta Dunarii si de la fetele copiilor din nisip pina la elogiul amar al risului ca «pedeapsa capitala a romanilor», Tudor alege sa participe la viata prin a fi normal in raport cu oamenii din jur. Textele lui se astern firesc in carte, ca o revansa amicala a literei scrise in fata lumii digitale. Inainte de a fi blogger, inainte de a fi cintaret, inainte de a fi actor, Tudor Chirila a fost un copil care adormea cu paginile cartii inghesuite in coltul pernei. Nu lectura l-a invatat, desigur, sa traiasca nestingherit si egal cu el, dar poate ca acele carti ale copilariei l-au impins sa ne picure alfabetul albastru de cerneala al unei vieti libere.”

Opinia prefatatorului - Ctalin Tolontan
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Autor

Tudor Chirilă este actor, muzician, compozitor si producator. A jucat in 13 spec...

vezi autor
Cătălin Tolontan
Cătălin Tolontan
Prefaţator

Cătălin Tolontan este unul din cei mai cunoscuţi jurnalişti români de sport, red...

vezi autor