logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În stoc
PREȚ: 27,77 lei
-7%29,86 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Fiziologia gustului

Jean Anthelme Brillat-Savarin
În stoc
PREȚ: 27,77 lei
-7%29,86 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.12.2016
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Primum manducare
„Plăcerea unei mese bune aparţine tuturor vârstelor, tuturor condiţiilor, în toate ţările şi în toate zilele; ea poate...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93892-0-1
Dimensiuni: 14,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Plăcerea unei mese bune aparţine tuturor vârstelor, tuturor condiţiilor, în toate ţările şi în toate zilele; ea poate fi asociată cu toate celelalte plăceri şi rămâne în cele din urmă să ne consoleze de pierderea celorlalte.”

Jean Anthelme Brillat-Savarin

Autor: Jean Anthelme Brillat-Savarin
Traducător: Adriana Lăzărescu
Prefaţator: Bogdan Ulmu
Data apariției: octombrie 2015
Editura: BCC Publishing
Titlu original: Physiologie du goût
Pagini: 368
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
gastronomie, plăcere, gust, simțuri, apetit, artă culinară

Opinii Editoriale

E.T.A. Hoffmann
„Fiziologia gustului de Brillat-Savarin este o carte divină care a adus artei de a mânca flacăra geniului.”
Balzac
„Cartea Fiziologia gustului nu inventează nimic, dar condensează într-o formulă definitivă o înţelepciune milenară; din acest motiv Brillat-Savarin şi-a găsit locul printre marii clasici.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus