TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Abordarea cognitiv-comportamentală în sexologie AS-VIL-ABOCNS-10-N-001
Abordarea cognitiv-comportamentală în sexologie
Vezi
galerie

Abordarea cognitiv-comportamentală în sexologie

de Viorel Lupu

Titlu apărut în colecția Psihologul expert la ASCR

Id: #230986

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte prezintă atât teoretic, cât şi practic tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală aplicabile la persoanele cu tulburări sexuale. Lucrarea se adresează în primul rând studenţilor şi masteranzilor în psihologie clinică şi psihoterapie, psihosexologie şi medicină, interesaţi de abordările recente din domeniul psihoterapiei. De asemenea, cartea prezintă interes şi pentru rezidenţii şi medicii specialişti şi primari din domeniul psihiatriei, pentru medicii de orice specialitate, precum şi pentru psihoterapeuţi.
Cazurile practice descrise în ultima parte a cărţii ilustrează concret modalitatea de aplicare a tehnicilor cognitiv-comportamentale în tulburările sexuale, fiind deosebit de utile practicienilor.
Tehnicile asupra cărora se opreşte autorul şi care sunt utilizate în terapia cognitiv-comportamentală implică cele trei niveluri: comportamental, cognitiv şi emoţional. Mediul înconjurător influenţează răspunsurile individuale, dar relaţia individ-mediu poate fi remodelată favorabil de către şi pentru subiect, în condiţiile unei terapii competente.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Viorel Lupu

Data apariției: martie 2010

ISBN: 9786068244594

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 172

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR

Teme: sexualitate, terapie