TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Introducere în teoriile personalităţii TR-RBE-INTNTP-12-P-001
Introducere în teoriile personalităţii
Vezi
galerie

Introducere în teoriile personalităţii

de Robert B. Ewen

Titlu apărut în colecția Psihologie-Psihoterapie la Trei

Id: #212642

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cuprinzătorul manual de psihologia personalităţii scris de Robert B. Ewen, ajuns la a şaptea ediţie, prezintă într-o manieră accesibilă şi atractivă ideile celor mai importanţi teoreticieni ai personalităţii, de la Freud şi Jung la Allport şi Bandura, de la Maslow şi Fromm la Cattell şi Erikson.

Cartea oferă şansa de a descoperi misterele comportamentului uman, dar şi un punct de plecare pentru aprofundarea unui domeniu extrem de important pentru psihologia organizaţională, pentru psihoterapie şi consiliere, precum şi pentru evaluarea şi testarea psihologică.

Organizată în funcţie de autori şi de orientările teoretice (de la psihanaliză şi umanism la cognitivism şi modelul trăsăturilor), cartea include anecdote biografice inedite, liste de concepte-cheie, citate ilustrative din operele psihologilor consacraţi, dar şi aplicaţii imediate - de la psihopatologie şi interpretarea viselor la mai buna înţelegere a politicienilor şi oamenilor de afaceri.

Nu în ultimul rând, cititorii vor găsi în acest tratat suficiente repere pentru o mai bună cunoaştere de sine şi pentru o viaţă mai împlinită.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert B. Ewen

Traducător: Sofia Manuela Nicolae

Data apariției: 2012

Titlu original: An Introduction To Theories of Personality, 7th Edition

ISBN: 978-973-707-585-7

Copertă: Paperback

Număr pagini: 576

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei