TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un minut la psiholog. Strategii ca să rămâi sănătos într-o lume nebună TR-AAL-UMLPSC-14-N-001
Un minut la psiholog. Strategii ca să rămâi sănătos într-o lume nebună
Vezi
galerie

Un minut la psiholog. Strategii ca să rămâi sănătos într-o lume nebună

de Arnold A. Lazarus, Clifford N. Lazarus

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică la Trei

Id: #237941

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este posibil sa ramai „sanatos la cap, intr-o lume nebuna“? Autorii acestei carti cred ca da, si ne ofera 101 cai pentru a face fata acestei adevarate provocari a secolului nostru. Care sunt elementele vitale ale unei casnicii de succes; cum sa-ti gestionezi mai bine furia, depresia, stresul si anxietatea; cum este influentata starea noastra de bine de reactia la evenimentele de zi cu zi - la astfel de intrebari autorii raspund in „pastile“ de cate un minut, scrise initial pentru ascultatorii emisiunii de radio pe care cei doi o realizau impreuna. Pe langa alte teme abordate cu realism si umor, cum ar fi pericolele gandirii pozitive, pierderea in greutate, comunicarea cu sefii si colegii, autorii ofera sugestii referitoare la alegerea unei psihoterapii, insotite de descrierea celor mai bune (si mai rele) tipuri de terapeuti.

Arnold A. Lazarus s-a nascut in Johannesburg, Africa de Sud, unde a studiat si a castigat experienta clinica in lucrul cu pacientii cu fobii. S-a mutat in Statele Unite in 1967, unde a dezvoltat ceea ce avea sa fie contributia sa majora la domeniul psihoterapiei, terapia multimodala, o forma de terapie cognitiv-comportamentala bazata pe teoria invatarii sociale si cognitive si pe rezolvarea practica de probleme.

Fiul sau, Clifford N. Lazarus, este psiholog clinician si psihoterapeut. A realizat, impreuna cu tatal sau, emisiunea de radio „Probleme de sanatate mentala“.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arnold A. Lazarus, Clifford N. Lazarus

Traducător: Cătălina-Adriana Petria

Data apariției: octombrie 2014

ISBN: 978-973-707-900-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: depresie, pericol, stres, succes