TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stări soluţie VI-SIJ-STRI0S-08-P-001
Stări soluţie
Vezi
galerie

Stări soluţie

de Sid Jacobson

Id: #223950

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sid Jacobson utilizează NLP din 1978 și este unul dintre cei mai vechi traineri certificați de Society of NLP. Deși a început  psihoterapeut, el a utilizat NLP  cercetător, trainer, consultant în expertize, spitale, școli, clinici, afaceri, dar și în organizații publice sau private. El deține un doctorat în psihologie clinică, este recunoscut  expert în aplicarea NLP în educație și în training și a scris trei dintre volumele clasice care au  subiect Meta-cation (cation = terminația de la education, iar cartea se referă la a învață cum  înveți).

Doctorul Jacobson este de asemenea co-autor, împreună cu Dixie Elise Hickman, al cărții Procesul POWER, Puterea de a scrie. El este fondatorul și directorul South Central Institute of NLP din New Orleans.

Această este prima carte care aplică tehnicile NLP pentru soluționarea problemelor care apar în lumea afacerilor într-un mod foarte ușor de înțelesStări Soluție utilizează eficient strategiile NLP care va vor arată modul în care va puteți atinge scopurile în carierăParcurgând un proces de înțelegere a „spațiului problema” și apoi creând o „stare soluție”, această carte va va ajută  șiți soluții practice, eficiente și ecologice pentru orice fel de problema din lumea afacerilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sid Jacobson

Data apariției: octombrie 2008

Copertă: Paperback

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: succes

 

Opinii editoriale

"Un instrument ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea oricarui consultant in afaceri (fie ca e vorba de nivelurile mai usoare sau mai grele ale bussinesului).” 

 

Rapport Magazine

"Aplicati tehnicile din Stari Solutie in orice fel de problema doriti si il veti simti pe Sid alaturi de voi ca un ghid, ca o voce blanda ce va sopteste la ureche, aratandu-va calea potrivita si totodata, ajutandu-va sa va dezvoltati imaginatia.” 

Diana Beaver, autor şi trainer