TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Descifrarea gesturilor CV-MAT-DGCSNM-16-N-001
Vezi
galerie

Descifrarea gesturilor

de Martine Tardy

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #242888

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ți înțelegi mai bine interlocutorii
 

Descriere produs

Adevărul se află în spatele cuvintelor. Mai precis, în gesturi, mimică, aspect fizic, poziţie şi intonaţia vocii (însumând 93% din mesajul transmis). Atenţie la limbajul corpului – nu minte niciodată!

Licenţiată în grafologie şi morfopsihologie, Martine Tardy predă aceste două discipline la Lyon şi la Paris. Cărţile ei despre fizionomie şi machiaj se concentrează asupra descifrării indiciilor ascunse în comportamente aparent simple, neproblematice.

Martine Tardy este membră a Societăţii Franceze de Grafologie şi a Societăţii Franceze de Morfopsihologie. În 1992, a creat CEDP (Centre d’Étude et de Développement de la Personnalité — Centrul de studiu şi de dezvoltare a personalităţii), o instituţie dedicată formării şi sprijinului în recrutarea cadrelor pentru firme. Din anul 2005 este preşedinta Asociaţiei ECRID (écouter, comprendre, ressourcer, initier, dynamiser — „a asculta“, „a înţelege“, „a revigora“, „a iniţia“, „a dinamiza“), care le oferă neiniţiaţilor posibilitatea de a descoperi ştiinţele umane şi de a se familiariza cu acest domeniu.
Martine Tardy oferă consiliere axată pe rezolvarea problemelor de comunicare, bazându-se pe descifrarea trecutului şi înţelegerea prezentului pentru a pregăti viitorul. A participat la numeroase emisiuni de televiziune şi radio, a susţinut nenumărate conferinţe şi a reuşit să atragă atenţia presei scrise asupra domeniului în care activează. Este autoarea cărţilor J’épouse un dieu, quel Homme est-il? (2005), Pratique de Graphologie (2007), La Graphologie pratique (2009), Porte-bonheur, mode d’emploi (2010).

Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Martine Tardy

Ilustrator: Stephanie Mercier

Traducător: Alina Marc-Ciulacu

Data apariției: februarie 2016

Titlu original: Decoder la gestuelle de votre interlocuteur pour mieux le comprendre

ISBN: 978-606-588-780-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 180

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, societate