logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Putin şi noua Rusie

Michael Stürmer
Cine este Vladimir Vladimirovici Putin? Bărbatul cu o privire de gheaţă, temut de marile puteri ale lumii, în prezent prim-ministru al...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-675-561-3
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cine este Vladimir Vladimirovici Putin? Bărbatul cu o privire de gheaţă, temut de marile puteri ale lumii, în prezent prim-ministru al Rusiei, s-a născut în 1952 la Sankt Petersburg, iar biografia sa este fascinantă (ştiaţi, de pildă, că bunicul său a fost bucătarul lui Lenin şi Stalin?). Maestru de judo, vorbitor a trei limbi străine, absolvent al Universităţii de Drept din oraşul natal, fostul membru KGB a condus destinele celei mai întinse ţări de pe glob între 2000 şi 2008, în calitate de preşedinte. A fost desemnat de prestigioasa revistă Time „personalitatea anului 2007“ pentru extraordinara pricepere de lider şi pentru că a redat Rusiei demnitatea şi forţa politică pe plan internaţional. O analiză strălucită a ,,fenomenului“ Putin şi a rolului-cheie pe care Rusia îl joacă pe scena politicii mondiale. Stürmer dă dovadă de o capacitate extraordinară de înţelegere a istoriei şi a politicii unei ţări în care instituţiile secrete şi organizaţiile de stat încă deţin o putere considerabilă. 

Data apariției: ianuarie 2009
Editura: Litera
Pagini: 264
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Putin, Rusia, prim-ministru, biografie, președinte, lider, politică, putere
  • Michael Stürmer - Autor
    Profesor de istorie la Universitatea Erlangen-Nürnberg, fost consilier, în anii ’80, al cancelarului Helmut Kohl, s-a impus ca unul dintre cei mai reputaţi analişti ai situaţiei politice actuale. Este corespondent al cotidianului berlinez Die Welt şi autor al mai multor cărţi, printre care The German Empire, 1870-1918 (2000) şi Allies Divided (1997), scrisă împreună cu Robert D. Blackwill.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus