TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pupă-l în bot și papă-i tot HU-JCP-PNBIPT-14-N-001
Vezi
galerie

Pupă-l în bot și papă-i tot

de Paul Begala, James Carville

Id: #237077

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Manual de marketing politic
 

Descriere produs

Firma americană de consultanţă Carville & Begala a conceput şi a pus în aplicare strategii câştigătoare pentru numeroşi candidaţi politici, printre care Robert Casey Sr. (care a devenit astfel guvernator al statului Pennsylvania în 1986), Frank Lautenberg (reales guvernator al statului New Jersey în 1988), Harris Wofford (câştigător în cursa pentru Senat în 1991), Zell Miller (guvernator în 1990) etc. Cea mai răsunătoare victorie rămâne totuşi cea a candidatului la preşedinţie Bill Clinton, din 1992, după o campanie ieşită din tipare, după cum depune mărturie şi documentarul de mare succes The War Room (1993).

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul Begala, James Carville

Traducător: Adina Cobuz

Data apariției: septembrie 2014

ISBN: 978-973-50-4567-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 236

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: succes

 

Opinii editoriale

„Cartea aceasta îţi va pune la dispoziţie câteva sfaturi practice şi de bun-simţ în aşa fel încât să ieşi câştigător. Vei dobândi anumite tehnici şi tactici verificate în diverse confruntări şi care s-au dovedit infailibile în vâltoarea încleştărilor politice. Una peste alta, dacă eşti mai rapid, mai isteţ şi mai bătăios decât adversarul tău, ai toate şansele să câştigi. Acesta este şi scopul cărţii noastre – să-ţi dezvolte calităţile respective. Nădăjduim să-ţi punem la dispoziţie câteva strategii uşor de aplicat, astfel încât să înveţi cum să închei o afacere, cum să câştigi clienţi, cum să avansezi ierarhic sau cum să obţii victoria în alegeri. Şi, mai presus de toate, cum să-ţi învingi adversarii. 
Una dintre cele mai importante lecţii pe care le-am învăţat este că nu există un conflict între îndatorirea de a face ceea ce-i corect şi impulsul de a face ceea ce-i rentabil; e pur şi simplu depăşită o asemenea concepţie. Rămân, în schimb, mereu actuale şi dezirabile strădania de a-ţi păstra buna-cuviinţă, generozitatea şi onestitatea; necesitatea de a-i învesti cu încredere pe cei din jur şi de a-ţi asuma răspunderea; datoria de a pune în valoare calităţile nebănuite ale oamenilor şi de a persevera în tot ce faci. Cel mai adesea, acestea sunt strategiile cele mai eficiente pe calea către succes.”

James Carville, Paul Begala

„De un comic dezarmant! Doi strategi politici foarte pitoreşti vorbesc degajat şi pe înţelesul tuturor despre tainele reuşitei în viaţă. Iar sfaturile lor se aplică indiferent de orientarea politică a cititorului.”

Houston Chronicle