TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnal de gravidă. Cum să-ti controlezi greutatea și să ai un copil sănătos. Meniu complet pentru gravide BA-CAB-JDGCSC-14-N-001
Jurnal de gravidă. Cum să-ti controlezi greutatea și să ai un copil sănătos. Meniu complet pentru gravide
Vezi
galerie

Jurnal de gravidă. Cum să-ti controlezi greutatea și să ai un copil sănătos. Meniu complet pentru gravide

de Carmen Brumă

Id: #237990

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru multe femei experiența sarcinii înseamnă și un număr foarte mare de kilograme în plus. Acest lucru îți pune în pericol sănătatea, dezvoltarea normală a copilului și se transformă într-un motiv de depresie după naștere. „A mânca pentru doi” este o expresie greșit înțeleasă și  se referă la responsabilitate și nu la cantitate. Cheia este dieta echilibrată din perioada sarcinii care să asigure toți nutrienții necesari evoluției sarcinii și o acumulare ideală de kilograme, între 10 și 14.


Jurnal de gravidă. Cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile însărcinate sau cele care intenționează să aibă un copil. Este experiența proprie a autoarei care la 37 de ani a reusit să acumuleze doar 10 kg în sarcină, a născut natural un copil sănătos și a revenit la formele inițiale în numai 10 săptămâni după naștere. Carmen Brumă a demonstrat că se poate, iar în carte vă dezvăluie secretele ei.


În Jurnal de gravidă  mai găsiți și un meniu complet pentru cele trei trimestre ale sarcinii și o serie de rețete de mâncăruri ideale pentru femeile însărcinate care vor să-și controleze greutatea și să aibă o sarcină ușoară.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carmen Brumă

Data apariției: septembrie 2014

ISBN: 978-973-1722-12-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Badea