TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfaturi pentru o creştere sănătoasă a copiilor SO-VAT-SPOCSA-08-N-001
Sfaturi pentru o creştere sănătoasă a copiilor
Vezi
galerie

Sfaturi pentru o creştere sănătoasă a copiilor

de Vasilios Thermos

Titlu apărut în colecția Psihoterapia Ortodoxă la Sophia

Id: #234515

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Despre copii şi părinţi în vremurile pe care le trăim. Dar cum trăim?.. Părinţii aleargă. Se zbat. Se luptă – unii pentru a supravieţui, alţii pentru a acumula – într-o lume al cărei ritm ameţitor le lasă prea puţin timp pentru familie, pentru cei dragi... pentru copii.


Pentru a fi alături de ei. Pentru a le împărtăşi bucuriile şi problemele. Pentru a le împărtăşi experienţa, valorile şi crezul lor de viaţă. Copiii, la rândul lor, se află de multe ori prea singuri în faţa unei lumi care îi ispiteşte cu mirajul consumului şi plăcerii fără răspundere, fiind înconjuraţi nu de înţelepciunea izvorâtă din experienţă şi dintr-o perspectivă sănătoasă, ci de oboseala, blazarea şi uzura sufletească a părinţilor.


O carte izvorâtă din experienţa de părinte, de preot, de medic psihiatru şi psiholog a părintelui Vasile Thermos, care între Atena şi Harvard a altoit pe principiile nestrămutate ale revelaţiei creştine şi experienţa milenară a Bisericii Ortodoxe realizările psihologiei şi sociologiei moderne.


O carte despre sănătatea şi maturitatea sufletească, împotriva rutinei stereotipiilor şi alienării. O carte despre sinceritate şi permanenta disponibilitate pentru schimbare. O carte despre educarea copiilor prin maturizarea părinţilor. O carte despre realismul duhovnicesc şi pedagogia adevărată. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vasilios Thermos

Traducător: Şerban Tica

Data apariției: 2008

ISBN: 978-973-136-153-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Sophia

Teme: copilărie, ortodoxism