TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copiii bolnavi de părinți PH-AAS-COPBDP-14-N-001
Copiii bolnavi de părinți
Vezi
galerie

Copiii bolnavi de părinți

de Anne Ancelin Schützenberger, Ghislain Devroed

Titlu apărut în colecția Psihogenealogia la Philobia

Id: #234752

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fără știrea lor, părinții, bunicii și strămoșii ne-au lăsat moștenire propriile secrete, traume nealinate, doliuri neîncheiate. Decesele timpurii, abuzurile sexuale și alte tragedii din trecut au trasat urme adânci în existența lor, care persistă în timp și ne sunt transmise nouă și copiilor noștri.
În cazul în care nici măcar nu se vorbește despre aceste vechi dureri, ele nu sunt niciodată aduse în discuție sau măcar pomenite, corpul nostru le poate totuși exprima, somatizându-le prin boală și prin suferință. Corpul copilului, indiferent de vârstă, devine astfel limbaj al strămoșilor răniți, vocabularul traumei lor. 
Ca acest lucru să nu se întâmple, iar urmașii să-și poată trăi propriul destin, în deplină sănătate fizică și psihică, este nevoie să scoatem „scheletele din dulap“, pentru a decoda și închide prin vindecare toate rănile transgeneraționale. În cartea de față, Anne Ancelin Schützenberger ne arată calea prin care ne putem elibera de acest balast existențial, pentru a ne găsi propriul drum.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anne Ancelin Schützenberger, Ghislain Devroed

Data apariției: 2014

ISBN: 978-606-8560-26-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Philobia