TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cât timp petrecem în fața calculatorului? UE-EDS-CTPNFC-16-N-001
Cât timp petrecem în fața calculatorului?
Vezi
galerie

Cât timp petrecem în fața calculatorului?

de Edmond Schoorel

Titlu apărut în colecția Univers Enciclopedic Lifestyle la Univers Enciclopedic

Id: #247063

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Creşterea echilibrată a copiilor în epoca digitală

Lumea s-a schimbat, oamenii s-au schimbat, rolul părinților s-a schimbat – și toate acestea într-un ritm alert și într-un mod uluitor de profund. Consecințele sunt semnificative și, în mare măsură, nu pot fi anticipate. Mijloacele media digitale joacă un rol important în procesul de formare a ființelor umane. Milioane de oameni sunt așa cum sunt ca urmare a influenței televizorului, calculatoarelor, tabletelor, smartphone-urilor și așa mai departe. Milioane de oameni au probleme din această cauză: dureri de cap, de umeri sau de gât, obezitate, stres, probleme de somn, singurătate, violență și pierderi de memorie.
Cu siguranță că nimeni nu și-ar dori să experimenteze astfel de dureri. Așadar, de ce se ajunge aici? Ce anume se ascunde în spatele acestui fenomen?

Cartea se adresează atât celor care se bucură de utilizările moderne ale mediei digitale, cât și celor care afișează o atitudine critică față de acestea. Oferind o imagine de ansamblu a argumentelor pro și contra, autorul ne ajută să facem propriile alegeri și să ne găsim echilibrul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edmond Schoorel

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-606-704-296-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 139

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers Enciclopedic