TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alimentația și sănătatea copilului SB-ELP-ALIISC-15-N-001
Alimentația și sănătatea copilului
Vezi
galerie

Alimentația și sănătatea copilului

de Elena Pridie

Titlu apărut în colecția Sian Moms la Sian Books

Id: #234362

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Copiii sunt comoara noastră. Sănătatea e temelia pe care își vor construi edificiul vieții. Ca părinți, avem o responsabilitate enormă, cu totul deosebită și specifică timpurilor în care trăim. Este important să învățăm din experiența dureroasă a generațiilor precedente și să luăm măsuri urgente în privința alimentației noastre și a copiilor noștri. Cu cât mai curând, cu atât mai bine.

Alimentația și sănătatea copilului  este a doua carte scrisă de mine în acest domeniu și aduce o mulțime de informații noi, valoroase pentru sănătatea copiilor noștri, precum și rețete mult îmbunătățite.”

Elena Pridie

 

Noțiuni de nutriție ~ Etapele dezvoltării copiilor, de la naștere până la adolescență ~ Probleme frecvente legate de alimentația copiilor, însoțite de sfaturi și soluții ~ Modalități de a relaționa cu copiii și de a-i educa în spiritul unei alimentații sănătoase ~ Vegetarianismul – calea spre o sănătate robustă ~ Rețete pentru copii – structurate în funcție de vârsta micuților și de ingredientele folosite ~ Gustări ~ Supe ~ Mâncăruri ~ Băuturi ~ Deserturi

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Pridie

Data apariției: iulie 2015

ISBN: 978-606-8657-00-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 303

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Sian Books