TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Reuniunea. Întâlniri în spaţiul superior FY-WIG-RENNSS-08-N-001
Reuniunea. Întâlniri în spaţiul superior
Vezi
galerie

Reuniunea. Întâlniri în spaţiul superior

de William Gammill

Id: #228118

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

William Gammill îşi aminteşte ce s-a întâmplat în acea seară liniştită de primăvară: o navă spaţială uriaşă cobora pe un câmp unde sute de oameni aşteptau şi s-a trezit brusc în mijlocul unei întâlniri uimitoare, surprinzătoare, într-o altă lume – o reuniune de oameni într-un „spaţiu superior”. A fost oare doar un vis ori o halucinaţie, sau este chiar o amintire, dat fiind că a trăit cu adevărat o experienţă fantastică, dar foarte reală?
Iată ce îşi aminteşte: în acea noapte uimitoare, extratereştrii au povestit despre destinul şi trecutul fantastic, dar adevărat, al Pământului şi al locuitorilor lui: despre originea vieţii pe Pământ, despre faptul că există fiinţe non-umane în constelaţiile Pleiade şi Sirius şi de munca susţinută de legendara „Mare Frăţie Albă”. Gammill se simte şi acum în „legătură” cu această adunare misterioasă, dar solemnă, de oameni şi extratereştri – un gen de întâlnire galactică, la nivel înalt. El a avut nevoie de luni de zile până a înţeles ceva din această experienţă – cuvintele, imaginile, învăţămintele şi natura fiinţelor pe care le întâlnise.

Reuniunea conţine relatarea originară a acestei experienţe şi dezvăluirile făcute despre trecutul omenirii, originile ei, posibilităţile ei actuale şi un viitor posibil – inclusiv vremurile de sfârşit, apocalipsa şi interacţiunea noastră cu fiinţele celeste. Informaţiile din această carte sunt un apel pentru trezirea planetei. Din ce în ce mai mulţi sunt chemaţi la reuniune, iar viitorul este acum.

extinde
 

Detalii produs

Autor: William Gammill

Traducător: Mihaela Ivănuş

Data apariției: august 2008

Titlu original: The Gathering: Meetings in Higher Space

ISBN: 978-973-1701-13-4

EAN-13: 9789731701134

Copertă: Paperback

Număr pagini: 179

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

William Gammill
William Gammill
Autor

William Gammill este poet, scriitor şi profesor de meditaţie, de peste douăzeci...

vezi autor