TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iazuri de grădină. Planificare, construcţie, întreţienere CA-UES-IDGPCN-15-N-001
Iazuri de grădină. Planificare, construcţie, întreţienere
Vezi
galerie

Iazuri de grădină. Planificare, construcţie, întreţienere

de Ulrich E. Stempel

Titlu apărut în colecția Meșterul priceput la Casa

Id: #205559

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pornind de la faptul că iazurile amenajate în propriile noastre grădini reprezintă adevărate oaze de relaxare, dar fiind benefice şi din punct de vedere ecologic, această carte descrie modul profesionist de planificare şi construcţie a unui iaz, precum şi sugestii pentru întreţinerea acestuia. 

Cei care s-au decis să-şi amenajeze un iaz sunt îndrumaţi, pas cu pas, cum să aleagă locul ideal pentru amplasarea acestuia, care sunt dimensiunile sale adecvate astfel încât să se integreze armonios în peisajul grădinii, care sunt materialele de construcţie cele mai potrivite pentru tipul de iaz ales, cum să se asigure iluminarea iazului pe timp de noapte, care sunt animalele şi plantele cele mai indicate pentru popularea iazului. Nu lipsesc, desigur, sfaturile pentru întreţinerea iazului în fiecare sezon. 


Urmând sugestiile oferite în această carte, iubitorii iazurilor de grădină se vor bucura, cu siguranţă, de relaxarea şi frumuseţea oferite de investiţia lor, care va constitui punctul de atracţie al grădinii.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ulrich E. Stempel

Data apariției: mai 2015

ISBN: 978-606-8527-76-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 116

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: Lux

Editura: Casa