TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sauna. Desfătare pentru minte şi trup CA-CSJ-SDPMIT-13-N-001
Sauna. Desfătare pentru minte şi trup
Vezi
galerie

Sauna. Desfătare pentru minte şi trup

de Chris Schreiber, Jerry Goldberg

Id: #225245

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Sauna - desfătare pentru minte şi trup vă introduce în minunata lume a saunei, prezentându-vă cum a evoluat această adevărată cultură a îmbăierii din timpuri străvechi şi până în zilele noastre. 

Care sunt efectele practicării saunei? Aceste băi fierbinţi - reci ca gheaţa alternative constituie o adevărată provocare pentru trup şi suflet, fiindcă fortifică, purifică şi înviorează, oferind o oportunitate excelentă pentru regenerarea organismului în ansamblul lui. Practicarea saunei în mod sistematic accelerează capacităţile autovindecătoare ale organismului, stimulează efectul de întinerire a tenului şi a întregii ţinute, ajută la experimentarea sentimentului de deplină armonie - într-un cuvânt, creează condiţii pentru o viaţă lungă şi sănătoasă. 

Lecturând această carte veţi înţelege cum puteţi obţine o vitalitate de invidiat în numai cinci zile prin purificarea cu saună şi ceaiuri din plante. 

Dar vă puteţi aduce sauna mult mai aproape, chiar la domiciliu! Cartea constituie totodată un mic ghid prin care vă oferă sfaturi utile despre cum să vă amenajaţi o saună acasă, în funcţie de spaţiul disponibil şi de posibilităţi, pentru a beneficia oricând doriţi de efectul benefic al acestor băi. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chris Schreiber, Jerry Goldberg

Data apariției: august 2013

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Casa